AKTUELNO

"Nije ni čudo što ima problema sa ženama" - rekla je voditeljka.

Večeras su počele nove "Pinkove zvezde", a u ovoj sezoni svi talenti su u igri. Pre nego što su takmičari izašli na scenu, voditeljka Ana Mihajlovski pozdravila je publiku i najavila koga ćemo to sve gledati ove godine u ulozi stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen/Pink.rs

PROČITAJTE: BOLJE DA NASTAVI DA PEVA ISPOD TUŠA? Snimak Ane Mihajlovski dok izvodi ovaj planetarni hit nasmejaće vas do suza! (VIDEO)

Damir Handanović, kompozitor, aranžer, muzički producent i direktor Centra beogradskih festivala; Dušica Jakovljević, TV voditeljka, Srđan Žika Todorović, jedan od najboljih srpskih glumaca i prekaljeni rok muzičar; Kristina Kija Kockar, pevačica i Slobodan Radanović, pevač čine stručni žiri koji će ocenjivati talente.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom nastupa takmičara, žiri će imati mogućnost da pritiskom na tastere koji se nalaze pored njih, prekinu nastupe ukoliko im se oni ne svide.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom večerašnjeg predstavljanja članova žirija, voditeljka Ana Mihajlovski je prepustila Kiji čast da najavi svog bivšeg muža. Sloba i Kija nekada su bili u braku, koji je doživeo krah nakon što je pevač prevario Kockarevu u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" sa Lunom Đogani.

Kija će preuzeti i ovu ulogu. Fanfare molim, trebaće - rekla je Ana Mihajlovski.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što je potpuno glupo da ja ne budem voditelj i u ovoj emisiji... Da najavimo sledećeg člana žirija, peti član našeg žirija je gospodin koji se inače takmičio na ovoj sceni u prvoj sezoni "Pinkovih zvezda", osvojio je treće mesto, po meni je trebalo da osvoji prvo mesto... Međutim, nema veze, to ga nije sprečilo da postane velika zvezda. Sa nama večeras je Slobodan Radanović - govorila je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoguće... Moram da se pozdravim sa tobom - rekla je Ana Mihajlovski, a onda je prišla da se pozdravi sa Slobom koji ju je poljubio u ruku: "Evo, nije ni čudo što ima problema sa ženama" - dodala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Ana tebi, publici, gledaocima i kolegama iz žirija. Prvo da se zahvalim Kristini na najavi, ustupiću joj i moju stolicu, ona vredi za dva člana žirija. Proživeo sam tu scenu i znam kako je to biti sa te strane i pokušaću da razumem takmičare - govorio je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'