AKTUELNO

Stala je pred premijerne kamere i priznala sve!

Emina Jahović nastupila je u jednom beogradskom šoping centru i tom prilikom promovisala svoju novu pesmu "Vukovi". Ona je tom prilikom za emisiju "Premijera" otkrila i u kakvim je sada odnosima sa Mustafom Sandalom, od kog se razvela pre nešto više od godinu dana.

Mustafa i ja imamo zajednički interes, a to su naša deca i mi ne smemo ništa da uradimo što bi moglo da povredi našu decu. Mi smo još uvek mladi ljudi i možemo da imamo partnere u životu, ali to sve mora da bude odmereno i da bude pametno. Bitno je da se naša deca jednog dana nama ponose - istakla je Emina.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je nakon razvoda odlučila da napusti porodični dom u kojem je živela sa Mustafom i decom i preseli se u kvart u kojem Sandal trenutno živi, kako bi Javuz i Jaman bila bliže ocu. Ubrzo nakon razvoda Emina je uplovila u romansu sa turkim milijarderom Sadetinom Saranom, od koga se obrzo i rastala, a isričala je čime to muškarac može najlakše da je osvoji.

Iskrenošću i lepom energijom, ja sam žena koja ne zahteva mnogo. Ja zapravo sve mogu sama, meni muškarac nije potreban da bi preživela i da bih stajala na svojim nogama, ja to sve sama mogu. Jednostavno samo da bude dobar drug. Mislim da se muškarci plaše jakih žena - navela je Jahovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

O čemu je Emina još govorila pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

PROČITAJTE JOŠ: HANA JE NJEN KLON! Nataša Bekvalac objavila fotku iz mladosti, svi su bili UBEĐENI da je na slici NJENA ĆERKA!

Pink.rs

#Emina Jahović

#Premijera

'