AKTUELNO

Najavila je predstojeći koncert u srpskoj prestonici, a potom se osvrnula na svoje učešće na najvećem evropskom muzičkom festivalu.

Poznata pop pevačica Tijana Bogićević, koja je domaću javnost oduševila hit baladom "Hajde onda ništa", gostovala je u "Novom jutru" gde je najavila svoj prestojeći solistički koncert u beogradskoj "Kombank dvorani" 12. aprila, a potom se osvrnula na svoje učešće na Evroviziji 2017. godine kada se, nažalost, nije plasirala u finale.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja nekako mislim da, kakvo god da je glasanje, ako vi odete i predstavite se kako treba, da ćete na neki način da ostvarite neki uspeh. Mi, nažalost, kad sam ja bila nismo prošli u finale, ali dobro - to je meni jedno dobro iskustvo. Videćemo, ako se budem prijavila sledeće godine na Beoviziju, možda i pobedim, pa odem i ja opet sa nekom pesmom koja mene najbolje predstavlja - iskrena je Tijana, a na opasku Predraga Sarape da ni Evrovizija više nije kao što je nekad bila, ona kaže:

- Ja zovem Evroviziju "putujući cirkus", tu ima svega, ali opet dobre pesme se izdvoje, tako da ne bih ja to tako potcenjivala - zaključila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Bogićevićka, inače, nastavlja svoju koncertnu turneju tokom koje će promovisati pesme s albuma "Čudo", a prvi koncert imala je u svom rodnom gradu.

- Bilo je jako lepo, 16. decembra smo imali taj koncert prvi u Srpskom narodnom pozorištu. Iz svog rodnog grada sam krenula, pa ćemo videti. U Beogradu će biti još bolje - obećava Tijana, koja će se sa beogradskom publikom družiti u 12. aprila u "Kombank dvorani" u 20 časova.

U nastavku se prisetite Tijaninog nastupa na Evroviziji:

Pink.rs

#Tijana Bogićević

'