AKTUELNO

Dokaz da na estradi nema sujete!

Pevačica Ana Nikolić je posle duže medijske pauze odlučila da se vrati na muzičku scenu i na svom Instagram profilu obavestila fanove da je ušla u studio kako bi snimila nove pesme. Pored toga, Ana je počela i da trenira kako bi se vratila u formu koju je imala pre trudnoće i porođaja, a savete dobija i od svoje koleginice Emine Jahović.

Naime, Emina je za Anu napisala pesmu koja će se naći na njenom novom albumu, a pevačica je otkrila i detalje njihovog druženja.

Napisala sam jednu prelepu baladu za Anu i jedva čekam da je publika čuje. Pored posla nas dve pričamo o svemu i ona je zaista divna jedna žena. Pričamo o svemu, pa i o tome što je nedavno počela da trenira i odlazi u teretanu. Zaista mi je drago zbog nje, jer je to super i pohvalno. Ana je lepa žena u svakom smislu te reči, ima neku energiju zvezde, a to ne može kilogramima da se sruši. Ima jaku volju da se vrati na scenu. To koliko puta me ona pozove telefonom u toku dana govori o tome koliko želi da ponovo bude na sceni. To se vidi - ispričala je Emina.

Foto: Instagram

Kada će tačno Ana objaviti novi album nije poznato ali je sigurno da njena publika to sa nestrpljenjem iščekuje.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Emina Jahović

'