AKTUELNO

Rediteljka je odlučila da promeni profesiju i uplovi u političke vode.

Dvostruka pobednica u najgledanijem rijalitiju u reigonu ''Farma'' Jelena Golubović pred kraj 2016. godine posetila je Kipar gde se sastala sa svojom prvom i najvećom ljubavlju. Ona je tamo dočekala Novu godinu, a po povratku u Srbiju odlučila je da promeni profesiju i uplovi u političke vode.

Kako saznajemo, Jelena je odlučna u tome da se kandiduje za ambasadora Srbije na Kipru i nada se da će joj se ta želja i ostvariti.

Foto: Privatna arhiva

Jelena na sve načine pokušava da sebi osigura život na Kipru. Otkad je tamo boravila za Novu godinu kod svog biznismena čvrsto je rešila da se preseli tamo. Ona je oduševljena Kiprom i ljudima koji tamo žive. Kada se vratila, na pamet joj je palo da se kandiduje za ambasadora na Kipru. Iako je njen biznismen veoma imućan i može da joj pruži život u luksuzu, ona želi da kada se preseli tamo ima svoje zanimanje i da zarađuje svoj novac - kaže izvor blizak Golubovićevoj za Pink.rs.

Kako bismo proverili ove navode kontaktirali smo Jelenu koja nam je to i potvrdila.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ja sam već ambasador Balkana. Moji šampioni su svuda, oni su me obeležili. Kada god vidim svoju sliku gde me krunišu setim se koliko je to dobrih, plemenitih, hrabrih, inteligentnih i duhovitih pojedinaca. Ja sam samo njihov predstavnik gde god se našla. Ja sam heroina sadašnjeg doba. Srećna sam i uživam u tituli koju mi je publika, odnosno široki auditorijum koji gleda TV Pink dodelio. Ambasadorsko mesto je kao i venčani list - samo formalnost. Celog života sam sve radila onako kako mi srce govori i zato su rezultati tu i nadam se da ću i ovog puta uspeti u svojim namerama i preseliti se na Kipar - kaže Jelena za naš portal.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: M. K.

#Farma

#Farma 7

#Jelena Golubović

#Kipar

#Srbija

#ambasador

#rijaliti

'