AKTUELNO

Ovo nije mogla da joj prećuti!

Učesnice ''Zadruge 2'' Stanija Dobrojević, Sanja Stanković, Zorica Markoivč, Ljuba Pantović i Suzana Perović gostovale su u emisiji ''Magazin In'' gde su govorile o aktuelnim temama u Beloj kući, a posebno njihovim međusobnim odnosima u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

- Najteže izlazim na kraj sa tim što osećam tu ljubomoru, zavist, zlobu... To se oseća u njihovom pogledu, a kasnije njihova dela i reči koje mi izgovaraju samo to potvrđuju - rekla je Stanija kada se u studiju povela priča o tome šta im najteže pada kada je odnos među ženama u pitanju u Beloj kući.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE VEČERAS VRAĆA U 'ZADRUGU 2'! Spremna je da se suoči sa Anom i Davidom, njima NEĆE BITI DOBRO kad je budu videli na vratima Bele kuće!

Foto: TvPink Printscreen

- Devojka samo polazi od sebe. Ja sam komentarisala njenu vezu da je fejk, a ona je mene izvređala da sam k*rva, prostitutka, da je moja veza fejk, da sam ja fejk lezbejka, a ja njoj nikad nisam uzvratila da je ona isto to. Kod Stanije me nervira ti što voli druge da spušta, a sebe da uzdiže - rekla je Sanja, na šta je Dobrojevićeva odgovorila:

Foto: TvPink Printscreen

- Navikla sam da me u spoljnom svetu podržavaju žene koje su ostvarene, uspešne, a ovde sam uvek nailazila na zavist, ljubomoru, zlobu neostvarenih žena - rekla je Stanija, što je zaparalo uši Ljubi Pantović, pa ju je udarila nisko.

- Ako je domen njenih ostvarenja njen Instagram profil i školovanje onda okej, neka je zadovoljna, ali ne može priča da su druge žene koje imaju i posao i zaradu i muškarce pored sebe i decu, a neke i unuke - neostvarene. Toliko o tome - rekla je Pantovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Ljuba Pantović

#Sanja Stanković

#Stanija Dobrojević

'