AKTUELNO

Odlično se slažemo na "Pinkovim zvezdama", ima čarki i nesuglasica, ali normalno funkcionišemo - rekao je Sloba.

U ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" svoje uključenje imao je pevač i zvezda rijalitija ''Zadruga'', Sloba Radanović. Radanović je sa reporterom "Premijere" Nemanjom Vujičićem razgovarao u teretani, a tamo je priznao i da se malo opustio kada su kilogrami u pitanju.

Dozvolio sam sebi da se u rijalitiju malo, opustim. Slikam se bez majice zbog sebe, sebi dajem neku satisfakciju - objasnio je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je ispričao i da je u kontaktu sa svojom bivšom suprugom i koleginicom Kristinom Kijom Kockar, ali da joj ne bira momke.

Moraš nju da pitaš kako je. Čuli smo se pre deset minuta, tražila je savet oko auta. Naravno da me hvali kada sam ja super momak. To da se viđamo nije tajnost, večeramo nekad, kao prijatelji. Ne delim joj savete oko momaka, ne znam sebi devojku da odaberem, a kamo li njoj dečka. Nisam u kontaktu sa njenom majkom, nismo se čuli - rekao je Radanović i istakao da se odlično slažu na "Pinkovim Zvezdama":

Foto: Pink.rs

Odlično se slažemo na "Pinkovim zvezdama", ima čarki i nesuglasica, ali normalno funkcionišemo. Moguće je da nemam devojku, zauzet sam, radim na nekoliko projekata - kaže Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra Subotić sinoć je ušla u "Zadrugu", a kako je njena ljubavna priča slična onoj koju su imali Kija i Sloba, Radanović je istakao da ima poseban savet za Subotićevu.

Nisam ispratio. Odrasli su svi, rešiće to na svoj način. Nisam neki fan njihov. Davida ne poznajem. Čini mi se da je sve spontano, ne bih da komentarišem. Žao mi je Aleksandre, ipak to treba završiti to na neki drugačiji način, treba da se ugleda na Kiju, ona se izdigla iz situacije.

Foto: e-stock agency

PROČITAJTE JOŠ: BRUTALNA SVAĐA ALEKSANDRE I DAVIDA: Subotićeva ga URNISALA pred svima: Zbog onoga što mu je rekla odmah joj se UNEO U FACU (VIDEO)

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Slobodan Radanović

'