AKTUELNO

Danas ga prozivaju zbog luksuza.

Pevač Dino Merlin danas uživa u velikoj popularnosti koju je stekao zahvaljujući svojim hitovima, međutim u prošlosti nije sve bilo tako idealno kod njega. Naime, pevač je odrastao u velikoj nemaštini, zbog čega je kao dete bio uskraćen za mnoge stvari.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: ANA KOKIĆ IDE NA UTAKMICE SA NIKOLOM RAĐENOM: Pevačica i vaterpolista podneli su papire za razvod braka, a evo zbog koga provode vreme zajedno! (VIDEO)

Merlin je, nakon prozivki na račun svog sadašnjeg materijalnog stanja i luksuza, odlučio da progovori i ispriča kako su izgledali njegovi teški dani u prošlosti.

Živeli smo težak život i nisam imao mogućnost da idem na more. Sada kada je sve došlo na svoje mesto, mogu malo i da plovim. Nemam nikakvu grižu savesti, ni zbog broda koji imam, ni zbog ljubavi prema moru - rekao je Dino Merlin.

Dino je zatim rekao i kako se osećao kada je gledao da mnogobrojni njegovi vršnjaci sa porodicom odlaze na more, a zatim je istakao da danas ima onoliko novca koliko mu je potrebno za život.

Svi ljudi odlaze na more, a ja ostajem. Nikada nisam bio g*zonjin sin - pričao je pevač.

PROČITAJTE: DUGO SU SE KRILI! Saša Kovačević progovorio o svojoj devojci, pa otkrio zašto se ona retko pojavljuje u javnosti! (VIDEO)

Pink.rs

#Dino Merlin

'