AKTUELNO

Ovog petka na TV Pink očekuje vas novo izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars".

Od osmog kruga, u kom je tema slobodna, zvezdice su podeljene u dve grupe, a ove nedelje predstaviće se druga grupa i fantastičnih 11 kandidata, koji će dati sve od sebe da prođu u sledeću fazu takmičenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobodna tema za žiri ovog petka znači potpunu slobodu, ali i neslaganja oko odluka. Tokom jednog od nastupa, Leontina Vukomanović bila je jedini član žirija koji se nije podigao, zbog čega je Nataša Bekvalac morala da reaguje.

Neće ovo dete da ispadne! - rekla je Nataša Leontini, koja joj je kroz osmeh odgovorila:

Foto: TV Pink Printscreen

Napišite mi poruku.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je, uz povik "Neće ispasti!" došla do Leontine i pokušala da podigne njenu stolicu, što je nasmejalo sve članove žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

I dok je ova slobodna tema bila veoma zabavna za naš petočlani žiri, za zvezdice je ovo značilo izuzetno težak zadatak. Međutim, da su naše zvezdice dorasle i najtežim muzičkim zadacima, dokaz je Tatjana Savatić, koja je potpuno oduševila žiri, a posebno Gocu Tržan.

Bože, bože! Ti si daleko najtalentovanije dete u ovom takmičenju - rekla joj je Goca nakon nastupa.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja Vukašinović je za ovaj krug odabrao hit koji je obeležio 2013. godinu - pesmu "Papaoutai" koju u originalu izvodi francuski pevač Strome. Ono što je bilo specifično kod njegovog nastupa je što je, do određenog trenutka u pesmi, žiri mogao da ga čuje, ali ne i da ga vidi na sceni!

Gde je Mateja? - pitala se Kristina Kija Kockar, kao i ostali članovi žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

On je na ovaj način potpuno dočarao spot u kom je Strome kao lutka, te su tako i Mateju uneli na scenu.

Unose ga, kao Stromea! Koliko je lud! - vikao je Milan Stanković tokom Matejinog nastupa.

Foto: TV Pink Printscreen

I ovaj petak razervisan je za muziku koju svi dobro znamo - Žarko Pribaković otpevaće pesmu "Drska ženo plava", veliki hit Željka Joksimovića. Ova pesma razdrmala je žiri, a Milan je aludirao da je ova Željkova pesma posvećena upravo Leontini, sa kojom je bio u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

A ograđuješ se od pesme je li? - upitao ju je Milan, a Leontina mu je kratko odgovorila:

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno nisam mogla da pišem pesmu o sebi.

I Darija Vračević će, kao i uvek, napraviti pravi spektakl na sceni, izvodeći pesmu "Show Must Go On" grupe "Queen".

Tako je! - govorila je Goca dok je Darija pevala ovaj vancremenski hit!

Foto: TV Pink Printscreen

Ove nedelje za prolazak u sledeći krug boriće se i Dunja Jeličić, Irina Arsenijević, Milica Ilić, Sergej Pajić, Teodor Marković, Teodora-Tara Stojanović i Valentina Mec, zato ne propustite fantastičnu emisiju "Pinkovih zvezdica - All Stars" ovog petka od 22:30 časa na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#najava

'