AKTUELNO

Ovo su svi dugo čekali!

Pinkova zvezda Andrijana Radonjić stekla je veliku popularnost u ovom talent šou programu, ali i učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg šou programa na ovim prostorima "Zadruzi". Ona se nakon završetka rijalitija posvetila svojoj muzičkoj karijeri, a sada će publici predstaviti nešto potpuno drugačije!

Foto: Nevena Radivojević

Naime, Andrijana je odlučila da svoj veliki hit "Opelo" i ekranizuje, što su njeni fanovi jedva dočekali, kao i ona sama:

Jako sam srećna jer svako ko je bio deo ovog spota se veoma potrudio, koliko i ja, da to ispadne sve kako treba. I jako sam ponosna jer sam sve to na svojim leđima izgurala, sama. Inat je čudo - kaže Andrijana i dodaje:
Spot je urađen veoma brzo, ali cela organizacija i odluka da se snimi je bila mnogo duža. Zato sam imala period, kao i svako verovatno, kada sam digla ruke od sve i mislila da nikada neću uspeti. Ali, iako je pesma izašla pre godinu dana, smatram da zaslužuje da bude ekranizovana jer je kod publike super prošla. Publika će možda videti neku drugačiju, moderniju Andrijanu od one koju zapravo znaju - poručila je pevačica.

Foto: Nevena Radivojević

Spot će svetlost dana ugledati sutra, u petak, u 20 časova na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge, a do tada pogledajte tizer koji će vas, bez sumnje, oduševiti.

Autor: N. Vujčić

#Andrijana Radonjić

#najava

#spot

'