AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno!

Pevačica Goca Tržan godinama ima uspešnu karijeru koja obiluje velikim hitovima, a pored toga već pet sezona je članica žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pored toga što se bavi pevanjem i redovno nastupa, ona je nedavno odlučila i da se sa svojim fanovima druži putem vlogova na Jutjubu, gde neretko priča o stvarima i iz svog života. Kada su tabu teme u pitanju, bez dlake na jeziku govori o njima, a silovanje je jedna od njih:

Uvek naglašavam da se tu radi o onome u šta se razumem. Iznenadim se svaki put na novu informaciju da je neko silovan, maltretiran... Još kad vidiš komentare ispod vesti u kojima ima onih koji to opravdavaju, ne mogu da sakrijem svoj šok - rekla je Goca i otkrila da je došla u situaciju kada je umalo i sama silovana:
Ne postoji žena na ovom svetu koja nije bila u takvoj situaciji. Svaki mamlaz koji je jači misli da ima pravo na tebe ako ga samo pogledaš tri puta. Ima mnogo muškaraca koji žensku pristojnost tumače kao otvoren poziv na seks. Imala sam 17 godina i bila s nekim društvom u diskoteci, gde me je jedan tip pikirao. Neprijatno je nasrnuo na mene u kolima kad me je dovezao kući. Rekla sam mu: 'Čekaj, bre, nisam zainteresovana.' Srećom, umeo je da se zaustavi u poslednji čas - ispričala je Goca.

Foto: PrintscreenYouTube/GocaTržan

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Silovanje

#pevačica

'