AKTUELNO

Zablistala je na samom početku večerašnjeg druženja i odmah na račun svoje maestralne interpretacije osvojila sve glasove članova stručnog žirija!

Večeras je u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" led probila desetogodišnja Darija Vračević iz Beograda, koja je veče otvorila legendarnom pesmom grupe Kvin (Queen) "The show must go on".

Foto: TvPink Printscreen

Već tokom prvih taktova pesme, svoje sudijske stolice podigli su Kristina Kija Kockar i Milan Stanković, kojima se ubrzo pridružila i Goca Tržan, koja je aplauzom pozdravila Dariju. Usledio je refren, a onda su svoje crvene stolice prodigle i preostale dve članice žirija - Nataša Bekvalac i Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Sve stolice su do kraja Darijinog nastupa ostale podignute, a njeno večerašnje predstavljanje nagrađeno je peticom.

Foto: TvPink Printscreen

- Bravo Dako, ja sam oduševljena! Ova pesma je za mene posebna - kad god se loše osećam i kad hoće ljudi da me pokolebaju, otkad sam na javnoj sceni, ja samo glasno u kolima pustim ovu pesmu. Hvala ti što si nam priredila ovo. Ovo je veliki zalogaj, uzeti ovakvu pesmu sa tvojim tananim glasićem, ali si ti prenela emociju, što je najvažnije - oduševljena je bila Kija, dok je Leontina primetila da je Darija večeras samouverena, s razlogom.

Foto: TvPink Printscreen

- Vidi se kad se ona oseti potpuno sigurnom i kad zna, a vrlo dobro zna kad blista, kad je do te mere snažna u svom pevanju da može da bude ponosna na sebe. Sada si pevački sve pokorila, bacila na noge. Osetila sam poriv da ustanem i da ti aplaudiram stojećki! Ta kontrola glasa i ozbiljan pristup ozbiljnoj pesmi - to je sve danas leglo na svoje mesto. Sad si našla pravu meru, sve je bilo kako treba - zaključila je Leontina.

Sve pohvale Daka je dobila i od Goce Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je toliko bilo s merom, a toliko je bilo moćno, toliko je imalo sjajnu emociju da mi uopšte nije smetalo što je tvoj glasić dečiji u ovako velikoj pesmi, zato što si ti bez obzira na to donela ovu pesmu kao svoju, a to je smisao pevanja. Bravo, bila si fantastična - oduševljena je bila Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Pogledajte Darijino izvođenje legendarnog hita grupe Queen:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. T.

#Darija Vračević

#Fredi Merkjuri

#Goca Tržan

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Milan Stanković

#Nataša Bekvalac

#Pinkove zvezdice - All Stars

#queen

'