AKTUELNO

Svojim pevanjem oduševila je sve članove žirija, koji su bili fascinirani i scenskim nastupom koji je upotpunio njen performans!

Sedamnaestogodišnja Teodora - Tara Stojanović iz Beograda predstavila se deveta po redu u večerašnjim "Pinkovim zvezdicama - All Stars". Za svoj večerašnji nastup odabrala je pesmu "Bury a friend", a već pri prvim taktovima svoje sudijske stolice podigli su svi članovi žirija, koji su je po završetku numere nagradili ovacijama i gromoglasnim aplauzom!

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam fascinirana šta ste vi napravili danas na sceni! Ti si Tara... Ne znam šta da kažem za tebe. Ne mogu rečima da opišem! Prošli put si imala kiks, otišla si sad na visine - oduševljena je bila Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Svoj komentar dala je i Nataša Bekvalac.

- Meni se ovo jako dopalo zato što je Tara inače jedna umetnica koja ima nešto malo... Da me pogrešno ne shvatiš - imaš tamnu stranu. Uostalom, svako od nas je ima. Meni se dopada što nemaš problem da je pokažeš, a tvoji drugari su večeras bili fenomenalni - oduševljena je bila ona.

Foto: TvPink Printscreen

Pogledajte nastup Teodore - Tare!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. T.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'