AKTUELNO

Za dlaku izbegnuta tragedija!

Halid Bešlić je prilikom neprijatne situacije u Lincu, kada je zapaljena diskoteka bivše verenice repera Vuka Moba, za dlaku izbegao sigurnu smrt.

- Došao je nepoznat čovek, kog smo kasnije videli na kamerama. Ušao je na sporedni ulaz, na koji ulaze velike zvezde kada nastupaju u toj diskoteci. Halid Bešlić je imao probu, jer je večeras trebalo da nastupa. Halid se u diskoteci zadržao do 21h, a nakon 25 minuta dogodio se požar. Moglo je doći do još veće tragedije - ispričao je izvor, koji je dodao:

Foto: Promo

- Cela diskoteka je izgorela. Kanisterima je taj čovek polio diskoteku i sve zapalio. Zajedno sa njim je bio i saučesnik. U ekspoloziji je bačen na deo gde je bila rasveta i di-džej pult. Tom prilikom njemu (napadaču) je slomljena noga i prebačen je u bolnicu gde je hitno operisan zbog otvorenog preloma.

Izvor je otkrio da nije samo diskoteka izgorela, već da je i cela zgrada bila uhvaćena ogromnim plamenom, a šteta samo inventara u sklopu diskoteke procenjena je grubo na, a prema pomenutom izvoru procenjuje se na milion evra.

Podsetimo, ovaj noćni klub, koji se nalazi u gradu Lincu u Austriji, u vlasništvu je Srpkinje Biljane Savić, bivše verenice repera Vuka Moba.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Halid Bešlić

'