AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Ami G Show".

Ognjen Amidžić i ovog utorka u svojoj autorskoj emisiji "Amidži šou" obećeva dobru zabavu uz veoma zanimljive goste i najluđe izazove. U ovonedeljnoj emisiji, sa Ognjenom će u studiju razgovarati Senida Hajdarpašić, poznata pod imenom Senidah, Slobodan Veljković Cobi, Milica Pavlović i Aca Lukas.

Otkako je pre nešto više od godinu dana objavila pesmu "Slađana", Senidah je postala neprikosnoveni ženski rep i r'n'b izvođač u regionu. "Kraljica trepa" kako je mnogi nazivaju, 25. marta objavila je svoj prvi album pod nazivom "Bez tebe", koji je oduševio muzičke kritičare i publiku na ovim prostorima. Njena saradnja sa Cobijem pokazala se kao odličan potez, te ne čudi što je slovenačka zvezda nastavila da sarađuje sa jednim od najpopularnijih domaćih producenata.

Foto: Dragan Medaković

Na albumu se našla pesma "Crno srce" koju je producirao upravo Cobi, a da su njh dvoje odličan spoj, govori i činjenica da spot za ovu numeru za dve nedelje ima gotovo dva miliona pregleda na Jutjubu.

Ko ima crno, a ko crveno srce, i koja je tajna njihovog uspeha, Senidah i Cobi otkriće ovog utorka u emisiji "Amidži šou".

Foto: TvPink Printscreen

Milica Pavlović navikla je gledaoce na brojna iznenađenja, što je pripremila i za ovo gostovanje kod Ognjena. Do sada se u emisiji "Amidži šou" pojaviljivala u veoma izazovnim haljinama, koje su bile i te kako komentarisane, a u kakvoj odevnoj kombinaciji će ovog puta doći, saznaćete već sutra uveče u emisiji Ognjenovoj autorskoj emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ste mislili da znate sve o folk zvezdi Aci Lukasu, prevarili ste se. Popularni pevač će upravo u emisiji "Amidži šou" otkriti tajnu do sada nepoznatu javnosti.

Foto: Pink.rs

Ognjen će se pobrinuti da njegovi gosti, ali i gledaoci nikada ne zaborave ovo veče, zato budite uz "Amidži šou" u utorak 9. aprila uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Aca Lukas

#Amidži Šou

#Milica Pavlović

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Senidah

#Slobodan Veljković Coby

#Televizija Pink

#emisija

'