AKTUELNO

Više od decenije nisu bile u dobrim odnosima.

Naša popularna pevačica i članica žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" Goca Tržan godinama je bila u sukobu sa koleginicom iz svog nekadašnjeg benda "Tap 011" Ivanom Peters.

Njih dve nikada nisu javno pričale o svojim nesuglasicama, a sada je Goca prvi put progovorila zbog čega nisu bile u dobrim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VRAĆA SE NORMALNOM ŽIVOTU! Naša hrabra Dea Đurđević izašla u restoran na večeru, evo ko joj je pravio društvo! (VIDEO)

Nas dve smo se rastale u miru, ali svaka sa nekim nerešenim statusima u vezi sa onom drugom. Osim nekih površnih tema kad se sretnemo, nikad nismo ozbiljno razgovarale. Prvi takav razgovor između nas dogodio se tek 2011. godine, kad je ponovo trebalo da nastupamo kao bend "Tap 011". Obe smo u međuvremenu postale majke, sazrele kao ličnosti, a neposredno pre tog nastupa u Areni imale i neke lomove u životu - rekla je Tržanova, a onda se prisetila perioda kada su zajedno nastupale u popularnoj grupi:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ivana me je veoma nervirala pošto je pevala mnogo bolje i drugačije od mene. Dok sam slušala Ivanu mislila sam da glumata, a zapravo sam se divila njenom glasu, znajući da nikad neću pevati kao ona. Bila sam ubeđena da se svi frajeri lože na Ivanu. I danas mislim da je tako - objasnila je pevačica.

Njih dve su danas jako dobre prijateljice, često se posećuju i uvek su tu jedna za drugu, te su napokon izgradile odnos kakav su želele.

Pink.rs

#Goca Tržan

#Ivana Peters

'