AKTUELNO

Radanović oduševljen onim što je video.

Jedan od najpopularnijih pevača trenutno u zemlji, a i šire, Sloba Radanović nastavlja da niže neverovatne uspehe u muzičkoj karijeri.

Posle izdavanja svog trenutno najvećeg hita "Kocka", Radanović je vrlo brzo svoju vernu publiku obradovao još jednim sniglom "Naivna", ali tu ne planira da se zaustavi, već vredno radi na pripremi novih projekata.

On je miljenik publike, naročito žensok pola, ali nisu samo dame te koje vole Slobu i njegove pesme. Naime, na veliko izenađenje i samog pevača, ali i svih drugih koji su ovo videli, deo njegove pesme "Kocka" završio je u pismenom zadatku jednog učenika.

Radanović je fotografiju pismenog podelio na svom Instagram profilu, a jedan stih pesme bio je posebno inspirativan za autora ovog teksta. "Igrao sam kralja, ali falila mi dama", piše na samom kraju ovog pismenog zadatka.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: OLJA BAJRAMI I VLADA TODOROVIĆ PONOVO ZAJEDNO! Pevačica ga strpala u kavez, pa poručila: Tu će da ispašta za sve što je uradio u 'Zadruzi'! (VIDEO)

Ono što je takođe interesatno jeste da je učenik i autor ovog rada dobio najvišu ocenu, peticu, što znači da su se stihovi iz Slobine pesme svideli i profesoru.

R. L.

#Slobodan Radanović

'