AKTUELNO

Danas je ipak sve u najboljem redu.

Pevačica Olja Bajrami privukla je veliku pažnju domaće javnosti nakon svog učešća u rijaliti programu "Zadruga 2". Tokom boravka u Beloj kući Olja je pričala i o svojim članovima porodice.

Foto: TvPink Printscreen

Jednom prilikom je istakla da je najviše zahvalna majci, koja ju je naučila da bude kulturna i vaspitana. Olja je takođe za majku Nerminu Isić, koja je uspešna poslovna žena u Bosni i Hercegovini, a čak je bila kandidat i za gradonačelnicu Doboja, govorila da joj je bila najveća podrška.

Pred kamerama najgledanijeg rijaliti TV formata ikada na našim prostorima "Zadruga 2", Olja Bajrami pričala je i o svom ocu, koji je nju, njenu majku i sestru napustio još kada je pevačica bila devojčica zbog čega se, kako je priznala, kasnije teško razbolela.

Foto: RTV Pink

Postala sam najranjivija kad sam svog oca ispratila iz kuće, kad nas je ostavio zbog druge žene. Tada sam imala 15 godina. Imali smo jutarnju rutinu. Ocu sam čistila cipele i spremala kafu i on je odlazio na posao. Tog jutra sam isto to uradila, spremila kaficu i on je obukao cipele koje sam mu očistila, ali se nikad više nije vratio - ispričala je Olja tokom boravka u "Zadruzi 2".

Međutim, da su uspeli da izglade odnose i da je danas sve u najboljem redu govori i činjenica da je Bajramijeva sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram odlučila da podeli fotografiju svog oca.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE: NAKON ŠTO SU SVI OSUDILI LUNU zbog ponižavanja pred Markom, oglasio se Gagi: Teško mi je da gledam njene suze, iz nje izbija samo ljubav! (FOTO)

Babo moj - napisala je Olja pored fotografije svog oca.

Autor: S. Kuvekalović

#Olja Bajrami

'