AKTUELNO

Ne žali para!

Dobro je poznato da su Dragana Mirković i njen suprug Toni dobri prijatelji sa holivudskim glumcem Žan Klodom van Damom, a sada se njihovo druženje pretvorilo i u poslovnu saradnju. Naime, poznati glumac je jedan automobil pazario od njih, a drugi je dobio na poklon!

Foto: Privatna arhiva

Žan Klod je čvrsto rešio da kupi automobil od njih, a cena od 200.000 evra nije mu predstavljala problem. Doduše, ne od Tonija i Dragane, već od njegovih prijatelja, koji su vlasnici 'Mercedesovih' automobila na kojima stoji oznaka "DON".

Toni je dugi niz godinama u auto-industriji. Poseduje fabriku u kojoj se proizvodi 'majbah kupe'. On jedini ima dozvolu da proizvodi i prodaje taj automobil. Svi koji su auto kupili preko nas imaju na tablicama oznaku DON. Toni je dugi niz godina u auto-industriji i ima izvesne olakšice, tako da naši prijatelji preko njega mogu da dobiju najbolje uslove otplate i najnižu cenu - rekla je Dragana i otkrila kako je došlo do toga da glumac dobije automobil na poklon.
Naši prijatelji su želeli da mu poklone jedan automobil iz svog salona jer ga obožavaju, a preko nas su imali priliku i da ga upoznaju. Ne treba da vam kažem da je bio dirnut tom pažnjom, iako njemu automobili zaista nisu potrebni. Ko zna koliko ih već ima.

Foto: Privatna arhiva

Pevačica ističe da je veoma srećna što su prijatelji, te da se jako vole:

On nas toliko voli, da se ja ponekad pitam zašto?! Stalno dolazi kod nas, voli naše društvo. Kad god ode u Belgiju da poseti roditelje, obavezno dođe do Beča, do nas. U našem prijateljstvu nema nikakvog interesa, niti sa naše, niti sa njegove strane. Zato nas je i zavoleo - zaključila je pevačica.

Foto: Instragam/Dragana Mirković

Autor: Pink.rs

#Automobil

#Dragana Mirković

#Žan Klod Van Dam

'