AKTUELNO

Najbolji način da upotpunite pretprazničnu atmosferu jeste uz vašu omiljenu emisiju "Ami G Show", uživo u dobro poznatom terminu - utorak od 23 časa na TV Pink!

Ognjen Amidžić će i u ovonedeljnoj emisiji ugostiti aktuelne goste - Anu Bekutu, Bojana Vaskovića iz "Leksington" benda, Anu Kokić, Milana Kalinića, ali i aktuelne zadrugare i bivše partnere, Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Muzički festival na Zlatiboru je dovoljan povod da Ognjen, posle dužeg vremenskog perioda, razgovara sa Anom Bekutom i Bojanom Vaskovićem. O svom nastupu na ovogodišnjem festivalu na Zlatiboru, dalji poslovnim ali i privatnim planovima, Ana i Bojan govoriće upravo u emisiji "Amidži šou".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Rajko Ristić

Ana Kokić nedavno je prošla kroz težak period kada se razvela od Nikole Rađena, a sa Ognjenom će razgovarati o tome kako se sada oseća i da li posle svega veruje u ljubav. Popularna pevačica će premijerno izvesti novu pesmu, a o čemu se radi, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: Pink.rs

Poznati glumac i voditelj Milan Kalinić bio je glavna tema u domaćim medijima kada je učestvovao u incidentu koji je šokirao i podelio srpsku javnost. Kako Milan danas gleda na taj nemili događaj i da li se kaje zbog nečega, saznaćete u emisiji "Amidži šou".

Foto: Pink.rs

Na samom kraju emisije, na zahtev svih obožavalaca najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga", kod Ognjena stižu bivši partneri Aleksandra Subotić i David Dragojević. Nakon što ju je javno ostavio i započeo vezu sa Anom Korać, David i Aleksandra će prvi put govoriti o razlozima za raskid i svom trenutnom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Amidži šou" u utorak 23. aprila uživo od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandra Subotić

#Amidži Šou

#Ana Bekuta

#Ana Kokić

#Bojan Vasković

#David Dragojević

#Milan Kalinić

#najava

'