AKTUELNO

Progovorio o odnosu sa bivšom!

Poznati folk pevač Darko Lazić koji se uspešno oporavlja od teške saobraćajne nezgode koju je doživeo 23. oktobra prošle godine večeras snima spot za novu pesmu na kojoj vredno radi duže vreme, a koju s nestrpljenjem iščekuju njegovi fanovi.

PROČITAJTE JOŠ: NAJVEĆI ŠABANOV HIT NAPISAO JE KONOBAR! Zanemećete od tuge kad čujete kakva ljubavna priča se krije iza OVE PESME!

Foto: Pink.rs

Mi smo posetili Darka na snimanju spota, a tom prilikom postavili smo mu pitanje koje i te kako zanima domaću javnost. Naime, njegova bivša, pevačica Ana Sević nedavno je izjavila da bi Laziću na svadbi sa njegovom izabranicom Marinom Gagić rado otpevala Severininu pesmu ''Kuma'', a mi smo pitali popularnog folk pevača kako on reaguje na ovo.

Foto: Pink.rs

- Pa zašto da ne! Mi smo u super odnosima što se tiče deteta, mislim, sve što je vezano za Lorenu, komuniciramo najnormalnije, ona ima svoj život, ja svoj, tako da ne bih puno o njoj da pričam, neka je srećna u životu i svako dobro - rekao je Darko Lazić za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Pogledajte snimak koji smo zabeležili na snimanju spota za Darkovu novu pesmu ''Stigla me je majko svaka suza tvoja'' o kojoj mesecima bruje fanovi popularnog folkera.

Autor: Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

'