AKTUELNO

Glumica se uskoro vraća na scenu!

Čuvena glumica Neda Arnerić je 27. februara pronađena u besvesnom stanju u svom stanu u Beogradu, gde je kako se spekulisalo uzela veliku količinu lekova i alkohola i na taj način pokušala, sebi da oduzme život. Arnerićeva je tada prevezena u bolnicu, kada su se doktori danima borili da je spasu.

Foto: undefined

Kada joj se stanje poboljšalo glumica je puštena na kućno lečenje, a ni ona sama ne krije da je presrećna što je nakon 40 dana izašla iz bolnice.

Dobro sam, ne brinite. Odlično sam sada. Super sam i sve ide nabolje. Hvala - poručila je Neda.

Foto: Tanjug

Glumica je na kućno lečenje puštena pre desetak dana, a njeni najbliži je ni na trenutak ne ostavljaju samu. Njeno psihičko stanje je drastično bolje, a uskoro bi mogla i da se vrati na scenu.

Sve ide svojim tokom. Ona se mnogo bolje oseća. Prija joj boravak kod kuće i polako se vraća u rutinu. O njoj se brinu bliske prijateljice, kao i brat, koji je od nemilog događaja ni na sekund ne ispušta iz vida - rekao je izvor blizak glumici i dodao:

Foto: Promo.

Neda već ima planove o velikom povratku na scenu, a to nas sve posebno raduje. Razgovarala je već sa pojedinim rediteljima koji su joj rekli da bi voleli da sarađuju kada se bude potpuno oporavila - kaže izvor.

Foto: Beta

Pre tri godine Neda je takođe doživela incident kada je pala sa terase svog stana, sa visine od šest metara i zadobila teške povrede. Tada se takođe spekulisalo je htela da izvrši samoubistvo. Glumica je teško podnela i smrt supruga, Milorada Meštrovića koji je preminuo sredinom decembra, prošle godine. Kada se u javnosti saznalo da je ostala bez supruga Arnerićeva je kratko izjavila:

Istina je. Moj suprug je preminuo. Tuga koju osećam je neopisiva - rekla je tada Arnerićeva.

Foto: Kurir/Dragana Udovičić

PROČITAJTE JOŠ: OPROSTILA BIH PREVARU SUPRUGU: Ana Kokić nakon RAZVODA ovim priznanjem ŠOKIRALA SVE! (VIDEO)

Pink.rs

#Neda Arnerić

'