AKTUELNO

Ova vest je mnoge šokirala.

Divna DNK Milanović porodila se prošle nedelje i na svet donela dečaka Ivicu. Ona je s osmehom potvrdila da je rodila drugo dete.

Iako živi u siromaštvu, Divna kaže da je zadovoljna. Osim što se njena porodica uvećala, kaže da je srećna i jer je saznala da će im ćerka Kristina (3) konačno, posle skoro dve godine, biti vraćena i to na Veliki petak. Devojčica više neće biti u hraniteljskoj porodici, gde boravi otkako su Divna i Marko bili u „Zadruzi“. Nju im je tada, podsetimo, socijalna služba oduzela zbog neadekvatnih uslova u kojima je rasla kod Milovanovićkinih roditelja.

Foto: TvPink Printscreen

- Prirodno sam se porodila, ali sam bila devet dana u bolnici zbog bebe. Porodila sam se prevremeno, u osmom mesecu, pa je beba bila u inkubatoru. Rodio se sa 2.340 grama. Sad ga dojim i lepo jede. Marko je sređivao sobu i farbao dok smo bili u bolnici - priča Divna zadovoljno i dodaje da je uzbuđena što će konačno ćerku dobiti nazad.

- Kristina me grli i ljubi kad me vidi, jedva čekam da nam dođe kući - naglašava Milanovićeva, kojoj oko bebe pomaže majka Milijada Savić.

Foto: RTV Pink

Autor: Pink.rs

#Beba

#Divna Milanović

'