AKTUELNO

Talentovana Makedonka oduševila je publiku spotom za svoj novi singl.

Muzičko takmičenje TV Pink "Pinkove zvezdice" u proteklih nekoliko godina iznedrilo je pregršt muzičkih talenata koji su svojim maestralnim vokalima i scenskim nastupima osvojili region, a jedna od najistaknutijih učesnica jeste i osamnaestogodišnja Antonia Gigovska iz Skoplja.

Foto: Printscreen YouTube/ Magic Records

Ova talentovana tinejdžerka iz Makedonije, inače učesnica aktuelne sezone "Pinkovih zvezdica - All Stars", do sada je već snimila nekoliko svojih samostalnih numera koje je i ekranizovala, a juče je poželela da ponovo iznenadi poštovaoce svog lika i dela i obraduje ih novom numerom koja će, sudeći po prvim komentarima, uspehom nadmašiti sve prethodne!

Foto: Printscreen YouTube/ Magic Records

Antonijin novi singl "Mogli smo u dvoje" već se visoko kotira kako na jutjubu, tako i na brojnim muzičkim top listama širom regiona. Tekst potpisuje Vladimir Danilović, dok je za muziku bio zadužen Darko Dimitrov, poznati makedonski hit mejker koji potpisuje popularne singlove muzičkih zvezda poput Anastasije Ražnatović, Emine Jahović, Jelene Tomašević i mnogih drugih.

Poslušajte Antonijin novi hit:

D. T.

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice - All Stars

'