AKTUELNO

Devojke su večeras upoznale zgodnog fudbalera, a jedna od trideset njih uspela je da pridobije njegovu pažnju.

Večeras je u emisiji "Izvedi me" probio led dvadesetjednogodišnji fudbaler Petar Veličkovski iz Kačareva koji nakon predstavljanja nije dobio nijedan crveni taster od devojaka, što se nije skoro desilo u najpopularnijem dejsting šou programu na svetu.

Foto: Printscreen Youtube

- Ko slika je, prelep je! Šta da kažem. Nadam se da me neće razočarati - bila je oduševljena Tijana, kao i preostalih 29 devojaka.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon prvog utiska kojI su stekle, došao je trenutak da devojke pomoću video priloga bolje upoznaju mladića koji je otkrio čime se bavi, ali i da mu je mama najvažnija osoba u životu, zbog čega se studijom prolomio gromoglasan aplauz. Petar je i posle drugog segmenta predstavljanja uspeo da sačuva interesovanje svih trideset devojaka.

Foto: Printscreen Youtube

Prava bombonica! Kao bebica mala, samo da ga štipaš ii maziš - rekla je plavokosa Anđela, a mladi fudbaler se posle njenih deči postideo.

Foto: Printscreen Youtube

Usledilo je i predstavljanje Petrovog talenta - on je odlučio da odigra scenu iz jedne popularne TV serije u kojoj glavnog lika tumači upravo domaćin emisije Andrija Milošević, pa se na sceni pojavio u pidžami. Iako je nnasmejao gotovo sve u studiju, jednu devojku ipak nije uspeo, a ona je objasnila zbog čega mu je dala "crveno svetlo".

Foto: Printscreen Youtube

- Meni je ovde previše sve na mestu. Previše je sve savršeno, ja bih malo i drugačije - iskrena je bila Ana. Leontina mu je pokazala i zanimljivu tetovažu koju ima na stomaku, a onda je i na njega došao red da da svoj sud.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je pritiskom na crvene tastere iz dalje igre eliminisao gotovo sve devojke, u samoj završnici zadržao je Jocku i Katarinu. Nije bilo lako odlučiti se za onu pravu, zbog čega mu je Andrija pomogao i otkrio da jedna od njih dve trenira košarku. Tada je Petar eliminisao Katarinu i odlučio da na romantičnu večeru ode sa Jockom.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

- Bilo je dosta devojaka, ali mislim da nisam pogrešio - otkrio je nasmejani Petar na samom kraju.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: D. Tanasijević

#Andrija Milošević

#Izvedi me

'