AKTUELNO

Nije mu bilo lako da se pomiri sa sudbinom!

Pevač Darko Lazić prošao je pravu agoniju u poslednjih nekoliko meseci, a sve je počelo kada je 23. oktobra prošle godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću, kada je automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. Mnogi su se tada plašili da li će ostati živ, a onda i hoće li ponovo stati na svoje noge. Ipak, srećom, pevač je uspeo da se izvuče iz ovog teškog životnog perioda i sada je jači nego ikada. No, put oporavka je za njega bio veoma težak.

Foto: Pink.rs

- Posle više od 20 dana sam se probudio. Bolnice u Zemunu se uopšte ne sećam, sve vreme sam bio pod lekovima. Kada sam otvorio oči, mislio sam da je sve bio košmar. Sve sam čuo, video, ali sam bio paralisan. Dežurna sestra tada mi je rekla da sam jaukao od bolova, da sam počupao sve elektrode sa sebe... Bilo je jezivo. Uplašio sam se da neću moći više da hodam, pogotovo kada sam video da sam po sredini tela rasporen i da ne mogu da se pomerim. Pitao sam ćaleta: "Je l' mogu da hodam", a on mi je rekao da ću moći. Nisam bio siguran, pa sam pitao i sestru, koja mi je rekla: "Mislim da će sve biti u redu" - rekao je pevač i otkrio da je psihički bio jako loše jer nije znao da li će moći da stane na svoje noge:

- Zbog toga sam psihički pukao. Razočarao sam se u sebe što sam dopustio da mi se sve to desi samo da bih ispoštovao druge. Da su mi rekli da ostajem paralizovan, rekao bih im: "Bolje da nema, ne treba mi život, koji sam đavo ostao živ." Tada bih bio na teretu svima.

Foto: Pink.rs

Nakon napuštanja KBC Zemun, pevač je lečenje nastavio u jednoj banji kod Mladenovca, za šta kaže da mu je najteže palo.

- Boravak u banji mi je najteže pao. Tamo sam bio najagresivniji, najnervozniji, plakao sam svaki dan. Pao sam u bedak što sam u kolicima, što ne mogu na noge. Pokušavao sam uz pomoć terapeuta da ustanem, ali nisam mogao. Desnu nogu ni danas ne mogu da pomerim jer mi je palo stopalo. Rekli su mi da ću u toj nozi imati večitu paralizu. Smorio sam se zbog toga, ali u medicini dva i dva nisu četiri. Tu se nikada ne zna, jer medicina napreduje iz dana u dan. Učim se da živim s tim, jer je moglo da me nema - iskren je pevač.

Ono što mu je dalo veliku snagu pored porodice i prijatelja jeste i njegova verenica Marina Gagić, koja je u trenucima kada se Darko borio za život saznala da čeka njihovo dete:

- Svaka druga žena bi u takvoj situaciji odustala od svega i digla ruke, možda bi i abortirala, jer nije znala da li ću ostati živ. Ali Marina je pokazala da je uz mene kada je bilo najteže. Odlučila je da rodi, po cenu i da mene nema. Zbog svega toga me je raspametila. Šta je sve ona pretrpela pored mene, a ništa nije morala - rekao je Darko i dodao da se raduje što će dobiti sina:

- Naravno. Ja pravim decu po želji. Kaže Marina da bi volela da drugo bude ćerka, a ja kažem: "Rešeno." Samo reci da znam kako čarape da obujem, pošto se za devojčice normalno obuvaju čarape, a za dečake kontra. Okreni, obrni, vodiš ljubav u čarapama - kaže Darko.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Njegova bivša supruga Ana Sević posećivala ga je redovno kada je bio u KBC Zemun, a on je otkrio i zašto je njegova majka bila razočarana u bivšu snajku:

Nezahvalno je bilo tada pitati moju majku za bilo šta jer je ona u tom periodu bila razočarana u sve i svakog. Majka kao majka, dete joj je u opasnosti, pa je to rekla. Kažu mi da je Ana bila dva, tri puta u bolnici. To je lepo od nje. Ni to nije morala. Ana ima svoj život. Naša jedina tema je Lorena, tako neka i ostane. Nije nam išlo i to je to - zaključio je Darko.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Ispovest

#Nesreća

'