AKTUELNO

Bilo je veoma emotivno!

Treća je na veliku scenu "Pinkovih Zvezdica - All Stars" izašla Dunja Jeličić, koja je otpevala veliki hit Adel, "Hello". Scenski nastup i ples upotpunili su ovu emotivnu baladu, dok je Dunja sve svoje emocije ostavila na bini.

Foto: TvPink Printscreen

Kristina Kockar nije odolela magičnom glasu ove takmičarke, pa je prva podigla svoju sudijsku stolicu, a savladale su je i emocije. Leontina Vukomanović i Nataša Bekvalac su se uskoro pridružile Kiji u gornjem položaju. Goca Tržan nije podržala Dunju, koja je na kraju dobila četiri glasa.

Foto: TvPink Printscreen

- Dunja je danas damica. Sticajem okolnosti te znam malo duže. Moraš malo da se probudiš, scena ne sme da trpi. Kad imaš zadatak da pevaš, taj zadatak mora da te probudi - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja kod tebe nisam osetila žar večeras. Treba da izgaraš ovde. Meni posle 20 godina se to nije desilo. To je eliksir mladosti, moraš voleti muziku - objasnila je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Dunjin nastup pogledajte u sledećem video-prilogu:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M.Stanković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'