AKTUELNO

Atraktivna pevačica osvrnula se na goruće teme i otkrila detalje priča iz njenog privatnog života, koji u poslednje vreme intrigira domaću javnost.

Nedeljama unazad šuškalo se da je zgodna pevačica Sandra Afrika u blagoslovenom stanju i da će podariti dete fudbaleru Vladimiru Volkovu. Mi nismo želeli da nagađamo, pa smo je, čim smo je sreli na "Zadrugoviziji", pozdravili i odmah upitali gde joj je trudnički stomačić.

Foto: Pink.rs

- Nema (smeh). Nisam trudna, to je lepa vest, ništa ružno se nije pisalo, ali kada bude vreme za to ja ću rado podeliti sa vama, nema potrebe da krijem. Kada bude, ja ću vas pozvati i reći vam - obećala je Afrika, koju smo odmah zatim pitali da nam otkrije kakvo joj je trenutno emotivno stanje, budući da se o istom često polemiše i nagađa.

- Slobodna sam, nemam dečka. Sa mojim menadžerom nisam već tri godine, mi sarađujemo i dalje i uvek ćemo. Što se tiče dečka, nemam dečka i to je to - otkrila je Sandra koja je, nakon što je demantovala da je s menadžerom s kojim se godinama zabavljala, na naše insistiranje priznala da li joj je dečko Vladimir Volkov.

Foto: Privatna arhiva

- Bio je, nije više - sažeta je bila Sandra koja je, na komentar Maje Nikolić "da je Volkov dobar frajer", dodala: "Dobar je frajer, niko to nije osporio".

Pevačica je govorila i o svom sukobu sa Stanijom Dobrojević, a šta je tom prilikom izjavila poslušajte u nastavku:

D. Tanasijević

#Sandra Afrika

#Trudnoća

#Vladimir Volkov

'