AKTUELNO

Otvoreno pričala o svemu!

Voditeljka Dušica Jakovljević danima je na meti kritika malobrojnih pojedinaca na društvenim mrežama, kojima se nije dopalo kako je vodila jednu od emisija "Zadruge", te su sebi dali za pravo da je lažno optuže da je konzumirala alkohol neposredno pre ulaska u studio. Tim povodom, kada je gostovala u emisiji "Kontravizija", voditelj Lav Pajkić odlučio je da se našali, pa je izvadio flašu alkoholnog pića.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Dušica je već više od dvadeset godina uspešan novinar i TV voditelj i važi za jednu od najprofesionalnijih voditeljki na našim prostorima, od koje može mnogo da se nauči kada je reč o ovoj struci.

Po prvi put, nakon svih malicioznih komentara kojima nije davala preterani značaj, voditeljka Dušica Jakvoljević odlučila je da pred kamerama progovori na ovu temu. Tom prilikom istakla je da nikada nije program vodila nakon što popije koju čašicu pića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kolege znaju da ja ne volim da vodim program, a da bilo šta popijem pre toga, iz razloga što živ program zahteva apsolutnu posvećenost. Posebno kada je reč o rijaliti programu gde se u svakom trenutku nešto dešava, dok mi radimo u studiju - započela je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

E sad, Bože moj, svakome se omakne... Ne da se napije, to nećete od mene dobiti, ali recimo šta i da se desilo, da sam ja išla sa neke proslave, iz neke velike sreće ili tuge, recimo popila čašicu ili dve i došla na posao? Da se desilo, a nije se desilo! - nastavila je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Razapeti voditelja samo zašto što je zamucnuo... Zahvaljujem se svima koji vode računa o tome kako ja govorim. Možda se meni spavalo... Ja sam se malo zapetljala jezikom i imala sam tu poruku i opet ću da je uputim svima koji mene toliko pažljivo slušaju, da se nadam da će tako pažljivo slušati na predavanjima na fakultetima, svoju decu šta imaju da im kažu i ono što im govore njihovi najvoljeniji. Onda ćemo i mi i ova naša lepa Srbija, sigurnim koracima u bolju budućnost - zaključila je Dušica Jakovljević.

PROČITAJTE: PRAŠTAJTE I VOLITE SE, BOG VAS BLAGOSLOVIO! Srpska estrada vam čestita Uskrs, a ovako oni slave! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Dušica Jakovljević

'