AKTUELNO

Svi su želeli da uveličaju njihovo slavlje.

U Beogradu je danas održano crkveno venčanje Danijele Karić i Ivana Mileusnića, koji su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav u Hramu Svetog Save na Vračaru. Njih dvoje su oduševili sve odlukom da se venčanju u narodnoj nošnji, a nakon crkvene ceremonije, svi su se uputili u jedan prestonički restoran na svadbeno veselje.

Foto: Pink.rs

Pored velikog broja članova njihovih porodica i prijatelja, na proslavi svadbe godine prisustvovali su i pripadnici javne scene Srbije, među kojima su bili Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Aleksandra Troicki, Snežana Dakić, Dragan Kojić Keba sa suprugom, Merima Njegomir, Iva Štrljić, Ana Nikolić, Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom Živojinovićem, Dara Bubamara, Mina Kostić i mnogi drugi.

Ja im od srca želim puno zdravlja i sreće i drago mi je što su konačno ozvaničili njihovu ljubav i čekaju bebicu. Jedva sam čekala da se ovo desi i radujem se slavlju. Pevaću sve ono što oni vole - rekla je Mina.

Foto: Pink.rs

Ovo je za njih poseban dan, ja im od srca želim sve najlepše i da uživaju u svojoj ljubavi, da budu srećni. Mi smo ušli kada je bio prvi ples, to me je podsetilo na moje venčanje. Poklonili smo im kovertu - rekla je Aleksandra Prijović.

Foto: Pink.rs

Kovertu. To je nešto najbolje. I ja kada sam pravila svadbu, želela sam kovertu (smeh). Šalim se, dobijala sam i ja neke poklone originalne, ali šta će mi 30 lampi (smeh). Došla sam večeras da uživam, da igram, đuskam, da se lepo provedem - istakla je Dara Bubamara.

Foto: Pink.rs

Šta su im još gosti poželeli pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Danijela Karić

#svadba

'