AKTUELNO

Nije bio blagonaklon.

Danas je u autorskoj emisiji voditelja Lava Pajkića "Kontravizija" gostovao popularni denser Ivan Gavrilović, vlasnik velikog hita koji se krajem prošlog veka mogao čuti u svakoj diskoteci u regionu, "Dvesta na sat".

Foto: TvPink Printscreen

Gavrilović je ovom prilikom govorio o novoj muzici, koja je trenutno popularna kod nas. On je najviše negativnih komentara imao za poznati dvojac, Džalu Brata i Bubu Korelija, za koje kaže da bi voleo da nestanu sa scene.

Foto: TvPink Printscreen

Ja to gledam kao da nije muzika, to je kompjuterski program. Zoki je opasna zvezda. Muzika je otišla u tri lepe, nema muzike više. Moraju da pevaju prvo, da idu časove pevanja. Onaj ko ne peva nego koristi kompjuter, neka ne peva nego neka radi nešto drugo, neka kopa, razvlači kablove, što mora da peva na silu. Ne bih voleo da ispadne da nekog mrzim, ali bih voleo da nađem nešto protiv buba pa da ih potrujem sve, voleo bih da nestanu svi sa scene, jer su doneli jedan novi talas kvalitetne muzike u Srbiji - rekao je Ivan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RESTORANI, KAFIĆI, NEKRETNINE: Evo koje biznise je pokrenula domaća estrada! A neki su i propali... (FOTO)

Reperi inače nikome ko ih isproziva ne ostaju dužni, a kako će sada reagovati kada čuju mišljenje Gavrilovića, videćemo vrlo brzo.

R. L.

#Ivan Gavrilović

#Kontravizija

'