AKTUELNO

Pevačica je bez problema iskritikovala sve koji se zabavljaju sa mlađim partnerima.

Kontroverzna pevačica Vesna Vukelić Vendi, na samom početku premijernog razgovora, objasnila je, u svom prepoznatljivom stilu, u kakvom vremenu živimo i kakav problem imamo kao nacija.

- Isključeni smo totalno iz duhovnih tema i ponašamo se kao ispražnjeni mobilni telefoni. Tumaramo po svetu kao razelektrisani molekuli, sudarajući se i ne znajući u kom pravcu idemo i šta hoćemo od života - objasnila je Vendi.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je otkrila da od kolega najviše ceni i poštuje Zdravka Čolića, jer, kako kaže, nije napravio cirkus od svog života.

Iskoristila je i priliku da oplete po pevačicama i pevačima, koji uzimaju ogromne svote novca i utrkuju se za nastupe na trgovima.

- Politika je uhlebljenje mnogim pevačima i onda ne treba da budemo iznenađeni kada vidimo da mnogi dobijaju pune honorare za nastup na polupraznim trgovima - rekla je bez dlake na jeziku bivša farmerka.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je bez problema iskritikovala sve koji se zabavljaju sa mlađim partnerima.

- Mi smo jeftini iznutra i namagnetišemo jeftine muškarce i zato nam se i događa takozvani žal za mladošću, kad žena od četrdeset i nešto godina traži jednog žutokljunca. To znači da ona nije sazrela. Kada neko ima nizak koeficijent inteligencije, onda je tačno da je mlađe slađe - ispričala je Vendi.

Foto: Printscreen Youtube

O čemu je još pričala u najpopularnijoj emisiji o poznatima "Premijera", pogledajte u nastavku.

Autor: M. Đurović

#Premijera

#Vesna Vukelić Vendi

'