AKTUELNO

On je često spominjan u 'Zadruzi 2'.

Aktuelna učesnica "Zadruge 2" Aleksandra Subotić uspela je da prebrodi to što ju je verenik David Dragojević ostavio i javno prevario sa Anom Korać, sa kojom i dalje uživa u romansi.

Foto: TvPink Printscreen

Subotićeva sada ima simpatiju, koji joj je čak poslao i čestitku za njenu slavu Markovdan, što je nju potpuno oborilo s nogu.

Međutim, onda su počele da kruže razne priče, kako u Beloj kući, tako i van nje, a šuškalo se i da je Aleksandrina simpatija oženjen čovek. Sada je usledio odgovor, koji će zapušiti sva usta i skratiti zle jezike.

Foto: TvPink Printscreen

Nažalost svima koji šire laži, simpatija nikad nije bio oženjen, ali evo kao dokaz ovom prilikom raspisujemo specijalnu novčanu nagradu ko nam javno pokaže verifikovan venčani list! Nepotrebno je eksponirati dotičnog i širiti laži o njemu jer isti nije u rijalitiju! Hvala - stoji na Instagram profilu Aleksandre Subotić, koji trenutno vode njeni najbliži.

Foto: Printscreen Instagram

Da li će se dokaz zaista pojaviti ili su Aleksandrini najbliži ovim uspeli da zapuše usta onima koji nastavljaju da javno prozivaju Subotićevu, ostaje da saznamo u danima koji slede.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'