AKTUELNO

Ona im je odnela najneophodnije i zamolila sve koji mogu da pomognu.

Folk pevačica Selma Bajrami, koja je nedavno objavila novu pesmu, našla je vremena za humanitarni rad i pored toga što ima mnogo obaveza oko promovisanja novih pesama.

Foto: Privatna arhiva

Ona je otišla u posetu samohranoj majci sa troje dece, od kojih je jedno dvomesečna beba, i odnela joj najneophodnije.

Na Fejsbuku je objavila fotografije pored kojih je uputila apel svim ljudima dobre volje da priskoče u pomoć ovoj porodici na rubu egzistencije.

Foto: Privatna arhiva

- Drage moje kolege, prijatelji i ljudi dobrog srca. Danas sam posetila zajedno sa Asmirom Rahmanovićem samohranu majku Enrijetu koja živi sa dvoje male dece i dvomesečnom bebom u jako teškim uslovima. Za sad sam uspela da obezbedim decu zimskom odećom i obućom, pelenama i dečijim preparatima za higijenu i onim najpotrebnijim namirnicama. Kako kaže, Enrijeta se uskoro seli u dečije selo u Mihatovićima, te joj je najpotrebniji nameštaj, jer, kako kaže, onaj što ima nije njen, zato bih zamolila sve one koji mogu da pomognu - napisala je Selma pored fotografija.

Foto: Privatna arhiva

Fanovi su bili oduševljeni njenim postupkom, što se da videti u komentarima koji su ispisani ispod ovog posta, pa će verovatno i neki od njih odlučiti da priskoče u pomoć ovoj majci.

Autor: V. T.

#Selma Bajrami

#pevačica

'