AKTUELNO

Svojom objavom je sve zaprepastila.

Naša košarkašica i bivša manekenka Nataša Vukoje drugi put je trudna sa svojim suprugom španskim sportskim stručnjakom Horheom Mendezom. Ona je putem Instagrama objavila pismo u kojem je do detalja objasnila kroz kakav pakao je prošla u  prvoj trudnoći, kao i posle nje, a i o tome kako se sada oseća.

Nataša Vukoje je priznala da na društvenim mrežama češće objavljuje fotografije na kojima je nasmejana, nego one na kojima je ozbiljna kako bi prikrila pozadinu svog realnog života. Svojom poslednjom objavom za samo nekoliko sati Nataša je dobila na hiljade lajkova, a salve pohvala i komentara su se samo nizali.

U nastavku možete pročitati pismo kojim je šokirala sve pratioce na društvenoj mreži Instagram.

- Dragi moji, a da malo pričamo o onome o čemu se najčešće ćuti na Instagramu? Postoje definitivno teme koje se preskaču, ne mislim sa lošom namerom, ali iz želje da svi živimo bolje, lepše, srećnije... Imam osećaj kao da često zaboravimo realnost, ili makar o njoj ne pričamo, pa mislimo da je kod drugog bolje nego kod nas. Odmah da vam kažem, ja na svoj profil kačim fotografije koje se meni dopadaju, i verujem da će uvek biti više nasmejanih nego ozbiljnih... Ali to nikako ne znači da u mom životu nema ozbiljnih, tužnih, teških situacija... Ajmo sada o trudnoći.

Da li ste znali da sam se u prvoj trudnoći ugojila 22 kg?
Da li ste znali da su me bradavice toliko pekle i krvarile na početku dojenja, da sam bila tvrdoglava kao magarac i da nisam htela da odustanem?!
Da li ste znali da sam imala neki hormonski poremećaj u prvoj trudnoći da mi je celo lice bilo u bubuljicama?

Mislite da mi sve ovo nije prolazilo kroz glavu na početku druge trudnoće? Da li znate da imam proširene vene? E pa sada u trudnoći vidim da se još više šire, i na levoj nozi pucaju kapilari - napisala je Nataša.

View this post on Instagram

Dragi moji, a da malo pričamo o onome o čemu se najčešće cuti na Instagramu? Postoje definitivno teme koje se preskaču, ne mislim sa lošom namerom, ali iz želje da svi živimo bolje, lepše, srećnije... Imam osećaj kao da često zaboravimo realnost, ili makar o njoj ne pričamo, pa mislimo da je kod drugog bolje nego kod nas. Odmah da vam kazem, ja na svoj profil kacim fotografije koje se meni dopadaju, i verujem da će uvek biti više nasmejanih nego ozbiljnih... Ali to nikako ne znači da u mom životu nema ozbiljnih, tužnih, teških situacija... Ajmo sada o trudnoći. -Da li ste znali da sam se u prvoj trudnoći ugojila 22kg. - Da li ste znali da su me bradavice toliko pekle i krvarile na početku dojenja, da sam bila tvrdoglava kao magarac i da nisam htela da odustanem! - Da li ste znali da sam imala neki hormonski poremećaj u prvoj trudnoći da mi je celo lice bilo u bubuljicama. - Mislite da mi sve ovo nije prolazilo kroz glavu na početku druge trudnoće??? - Da li znate da imam proširene vene? E pa sada u trudnoći vidim da se još više šire, i na levoj nozi pucaju kapilari. Čak i celulit se više veze na levoj nego na desnoj nozi, upravo zbog tog problema. I zato vam sada kažem, ne sudite i ljudima po fotografijama. Ja vam neću pokazati svoje vene, kapilare i celulit jer mislim da nema potrebe, ali sve to imam. Ne poredite svoje živote sa drugima, jer mozda bas vi imate blago koje oni nemaju. Trudnoća je dar, i telo se manja, kao sastavni deo tog dara. Da li ćete se ugojiti? Hoćete! Da li ćete smršati? Hoćete. Ne maltretirajte sebe poređenjem sa drugima koji su se ugojili 7kg i pričaju da je to divno. Za njihovo telo možda da, za vaše ne. Vodite računa o sebi, o vašim potrebama. Ni jedan organizam nije isti, i svi mi na različite situacije reagujemo drugačije. Lepo je gledati u nekoga i diviti mu se, ali ne i maltretirati sebe poredjenjenjem sa drugima. CILJ trudnoće nije da se što manje ugojite! Nego da budete zdrava mama, koja će biti zadovoljna i srećna da svom detetu pruži najbolje. Zato je ovaj post realan, ne klasičan Instagramski. Da razbijemo tu monotoniju idealnosti koja iskreno mislim da ne postoji. Samo je pitanje ko se idealno ⬇️⬇️⬇️

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on

Pročitajte još: NIKAD SUROVIJA! Sofija Milošević najstrašnije ISPROZIVALA Teodoru Džehverović! (FOTO)

Pink.rs

#Nataša Vukoje

'