AKTUELNO

Pevačica prošla kroz pakao.

Filip Živojinović navodno je varao Aleksandru Prijović sa manekenkom dok je bila u poodmakloj trudnoći.

Pevačica je zbog sina Aleksandra, navodno, prešla preko toga, ali Filipu to nikada neće oprostiti. Prija navodno krije suprugovu aferu od njegove porodice, ali i od svoje majke Borke zbog velike bruke.

Foto: Instagram

- Aleksandra se trudi da Filipu oprosti prevaru, ali ne ide to baš tako lako. Ta riba sa kojom ju je varao je baš lepa i zgodna, a upoznali su se u njihovom restoranu "Tri tačke" i tada je počela njihova kratka romansa. Od tog dana provodili su puno vremena zajedno, a Prija je ludela što joj muž luta dok ona sama sedi u stanu - priča izvor i objašnjava kako se Filip tada ponašao veoma neodgovorno prema svojoj ženi.

- On je toliko poludeo za tom manekenkom da nedelju dana nije živeo u Aleksandrinom stanu iako je ona bila pred porođajem. Ta devojka ga je brzo obrlatila i on je Priju skroz zanemario i samo se sa ovom provodio dan i noć - rekao je između ostalog i dodao da je Aleksandra prošla kroz pravi pakao, noćima je plakala i zvala ga, a on joj nije odgovarao. Ma strašno, jadna žena šta je sve preživela - kaže izvor i otkriva da Aleksandra zbog bruke, koja bi brzo pukla, nije nikome htela da priča o Filipovom neverstvu, pa je tako sve lagala kada bi je pitali gde joj je muž.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Prija je u to vreme imala česta gušenja zbog nervoze, a ta preljuba ju je skroz dotukla. Kad je saznala da je sa tom devojkom svakodnevno na Dorćolu, pevačica je rešila da ga dozove pameti i zapretila mu je rečima: "Sina nikada nećeš videti ako se ne vratiš kući i ako se ne uzmeš u pamet. Znam gde i sa kim noći provodiš", tek tad se Filip malo trgao i prekinuo tu aferu sa manekenkom - rekao je izvor i dodao da ga manekenka nije baš lako pustila, a situacija se smirila tek kada su se preselili u novu vilu. Pevačica je navodno prešla preko preljube, ali mu nije oprostila.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

'