AKTUELNO

Nije ni slutio da će ga ovo snaći!

I dok mnogi sportisti, pevači i pevačice strepe da li će osvanuti na nekom porno-sajtu ili će se neki njihov privatni video proširiti internetom, jedan srpski mladi glumac u velikom problemu jer poslednjih mesec dana dobija pretnje da će biti objavljene njegove gole fotografije koje je razmenjivao sa muškarcima.

- Kada je došao u Beograd, mladog glumca je ponela slava i zabava u velikom gradu. Svakodnevno je izlazio, zabavljao se i uživao u studentskom životu. Na prvoj i drugoj godini Fakulteta dramskih umetnosti nije bio toliko poznat i retko je dobijao uloge, tako da se nije plašio kakvu će sliku stvoriti o sebi. Ipak, 2015. mladi glumac je dobio glavnu ulogu u popularnom filmu i vrlo brzo postao je popularan, ali sa popularnošću i slavom stigle su i njegove brige - kaže izvor i dodaje:

Foto: ian dooley on Unsplash

- Pošto je bio veoma neobziran kada je birao partnere i partnerke, on je počeo da se plaši da neke njegove gole fotke ne izađu u javnost, a to bi mu veoma narušilo imidž kul momka. Najviše se plašio zbog roditelja jer je on iz malog grada iz Banata i dotuklo bi ih kada bi saznali da njihov sin spava i s muškarcima i ženama, te da se nedolično ponaša u Beogradu. Baš u tom periodu, kada je bio u najvećem strahu da nešto ne procuri, počele su i prve pretnje. Pre četiri godine počeli su da ga ucenjuju, a glumac nije znao šta ga je snašlo - kaže naš izvor i otkriva da je plavušan tada načisto odlepio.

- Tražili su mu novac, a pretnje su stizale i od devojaka i od muškaraca. On je znao da je sve to istina jer je nekoliko puta spavao s devojkama, ali i momcima, a pritom se snimao i fotkao. Bilo mu je jasno da pretnje nisu prazne priče i da svakog trenutka može doći do skandala. On se tada poverio svom najboljem prijatelju i odlučio da stane na put tome i da ne odgovara na poruke. Tada su se pretnje smanjile, ali ih je i dalje bilo. Međutim, u poslednjih mesec dana život mladog glumca je nepodnošljiv.

Foto: Unsplash

Svakog dana mu stižu poruke. Njegov Instagram se usijao kao i Fejsubuk, a celi slučaj je čak hteo i da prijavi policiji, ali je ipak odustao - ispričao je izvor i dodao da je umetnik postao veoma paranoičan.

- Sada je siguran da ga ucenjuje muškarac jer poslednjih godina nije imao odnose sa ženama, ali se još nije opametio i dozvoljavao je sebi da se fotka u nezgodnim situacijama, pa tako sebe dovede u opasnost. Takođe, još nije siguran o kojem dečku je reč, pa sumnja na njih nekoliko.

- Ako budu nastavili da ga ucenjuju, on će ceo slučaj da prijavi policiji jer poruke sadržaja „Imam fotke tvog k*rca“ ili „Znam sa kim spavaš“ veoma ga uznemiravaju i ne dozvoljavaju mu da normalno obavlja svakodnevne aktivnosti. Nekada pored ovakvih poruka stoji i iznos koji bi trebalo da plati, a nekada samo da će njegova gola fotka da završi na internetu - završava priču izvor.

Autor: Pink.rs

#Afera

#glumac

'