AKTUELNO

Otvorila dušu za naš portal!

Pevačica Edita Aradinović je pre nekoliko meseci rešila da napusti grupu "Ministarke" i započne solo karijeru. Ona je napravila pauzu i povukla se iz javnosti, kako bi mogla da odmori i pripremi se za nove radne pobede i sada se vraća jača nego ikada.

Foto: Pink.rs

Ona je nedavno objavila pesmu "Magnum" koja je njena prva solo pesma, a za naš portal je otkrila kako se oseća sada kada je sve krenulo i da li se plašila kako će sve izgledati.

Kako mogu? (smeh). Presrećna sam, već prvog dana smo bili prvi na trendingu, meni je puno srce jer se pesma već sluša i peva i došla je do srca ljudi. Ja sam se isto pitala kako će sve da izgleda, nisam imala neki precizan plan, ali sam samo vredno radila i verovala u to, čista emocija i intuicija me dovodi na pravo mesto - rekla je Edita i dodala da joj je sada mnogo lakše kada je 'solo':
Psihički, meni bar, je lakše. Nije ni u 'Ministarkama' bilo teško, svi su radili za tebe, oko tebe, ali to nije suština. Ipak je nešto drugo bitnije. Ko može, to je super, ko ne može kao što ja nisam mogla, bolje je da se stavi tačka i da se raziđemo.

Foto: Pink.rs

Pevačica je priznala da između nje i grupe u kojoj se proslavila nema zle krvi, a ne odbija ni mogućnost za saradnju.

Ja nisam zatvorena po tom pitanju, nikad se ne zna, ako se ponudi dobra pesma. Jovana je vrhunski izvođač, baš kad smo se srele šalile smo se na taj račun "Ajde da snimamo duet", ja poštujem kad neko dobro peva, a Jovana je sjajna - istakla je Edita.

Kako joj cvetaju ruže na poslovnom planu, nas je zanimalo da li je tako i na ljubavnom:

Ništa se ne dešava. Srećna sam, zadovoljna. Nisam zaljubljena, iskreno da Vam kažem, ali ne pada mi to teško. Videćemo, možda se desi neko, ja bih volela - iskrena je bila Edita.

Foto: Pink.rs

Šta je još pevačica rekla o pauzi koju je napravila i o planovima za budućnost pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu portala Pink.rs.

Autor: N. Vujčić

#Edita Aradinović

#Intervju

'