AKTUELNO

Nova, uzbudljiva epizoda vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas i ovog petka od 22 časa na TV Pink.

Nakon 28 epizoda aktuelne sezone, još samo dva kruga dele nas od velikog polufinala takmičenja koje je okupilo najbolje od najboljih iz prethodne četiri sezone.

Foto: TvPink Printscreen

U ovonedeljnoj emisiji gledaćete osam zvezdica, koje će dati sve od sebe da se plasiraju u polufinale, a žiri ni ovog puta neće imati lak zadatak.

- Ovde nema nikog za ispadanje - rekao je Milan Stanković, a Leontina Vukomanović je dodala:

- Evo ja predlažem da izbacimo Milana.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, niko od članova žirija nas neće napustiti, već će se samo ludo zabaviti.

Uroš Stanković je za ovaj krug odabrao pesmu Frenka Sinatre "My Way", ali se žiriju njegovo izvođenje nije dopalo u potpunosti. Osim što je, prema Leontininim rečima zvučao kao Rus koji peva na engleskom, Nataša Bekvalac je priznala da ju je uhvatila nervoza.

Foto: TvPink Printscreen

- Uhvatila me takva nervoza, da nisam znala šta ću da radim - rekla je Nataša, a Milan je dodao da je lupala glavom o stolicu.

- Pa dobro, to je super - pokušao je da se našali Uroš, ali mu je Nataša odgovorila:

- Nije super, ja ne volim kad se ne zabavim.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, neke zvezdice će i prijatno iznenaditi žiri, a među njima je i Bojana Radovanović, koja će ovog petka otpevati pesmu "In the Name of Love", koju u originalu izvode Martin Gariks i Bebe Rekša. Osim što je oduševila žiri svojim pevanjem i nastupom, Bojana je 14. rođendan proslavila upravo na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars", kada su joj drugari iz takmičenja priredili iznenađenje.

Foto: TvPink Printscreen

Kao što ste navikli, sam kraj rezervisan je za spektakularne nastupe, a ove nedelje, žiri će emisiju završiti u suzama.

Antonia Gigovska briljiraće na sceni u pesmi "Polsko cveke" Tošeta Proeskog, a svojom interpretacijom probudiće u žiriju najdublje emocije. Tokom njenog nastupa, suze nisu mogle da sakriju Goca Tržan i Kristina Kockar.

- Bravo dete božije - rekla je Nataša tokom Antonijinog nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Očekuje vas nikada napetija završnica, zato ostanite uz najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 17. maja od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#najava

'