AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja od 22 časa na televiziji Pink!

Nova, uzbudljiva epizoda vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas i ovog petka od 22 časa na TV Pink. Nakon 28 epizoda aktuelne sezone, još samo dva kruga dele nas od velikog polufinala takmičenja koje je okupilo najbolje od najboljih iz prethodne četiri sezone.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovonedeljnoj emisiji gledaćete osam zvezdica, koje će dati sve od sebe da se plasiraju u polufinale, a žiri ni ovog puta neće imati lak zadatak.

Zvezdice će vas, bez sumnje, ostaviti bez daha, a i oni će pokazati koliko su velika prijateljstva među njima. Naime, Bojana Radovanović će upravo na sceni 'Pinkovih zvezdica - All Stars' proslaviti svoj 14. rođendan, a njeni drugari su joj pripremili i iznenađenje.

Foto: TvPink Printscreen

Očekuje vas nikada napetija završnica, zato ostanite uz najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#najava

'