AKTUELNO

Pevačica grupe "Đogani" javno je optužila svog kolegu da im je ukrao pesmu!

Na društvenim mrežama ovih dana vodi se pravi mali rat između Vesne Đogani i MC Stojana, koji je optužen da je pokrao rad grupa "Đogani" i "Fanki Dži"! Sve je počelo kada je administrator jedne Instagram stranice, koja objavljuje stare spotove iz devedesetih i sa početka dvehiljaditih godina, uporedio spot "Fanki Džija" za pesmu "Kad sam bio mali" sa Stojanovim spotom za pesmu "Alo". U spotu dens grupe devojčica telefonom razgovara sa Gagijem i pita ga "A kakav si ti bio kad si bio mali?", dok se kod Stojana devojčica obraća "svom ujaku" s pitanjem "A kako si ti postao poznat?". Odmah su mnogi zaključili da se MC Stojan ugledao na Gagija, ali to nije jedini Đogani kojeg je, navodno, iskopirao.

View this post on Instagram

2 DAY - 4 M ! Hvala

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

- Kako komentarišete to što vam je MC Stojan maznuo "Super sredstvo" - upitali su administratori Vesnu Đogani lično, čiju je pesmu navodno ukrao Stojan.

Ona je odmah iskoristila priliku da žestoko oplete po svom kolegi i optuži ga da je plagijator.

Postoje inovativni ljudi, kreativni, sa idejama koje do tada niko pre njih nije napravio. Oni su prvi! A postoje i oni drugi - koji celo njihovo biće ulažu u to da kopiraju (kradu) tuđe ideje i prodaju ih kao svoje... Oni se zovu plagijatori! Kopije ili šta već? Ali mnogi kao ti, koji pamte i znaju za te vrednosti, znaju da ih poštuju. Današnji klinci to ne znaju ili nisu informisani, pa takvi kao Stojke mogu da im podvale svašta, samo ne originalnu ideju... A dobra ideja je umetničko delo pojedinca - napisala je Vesna, dok se druga strana nije oglašavala.

Foto: Instagram

Poslušajte i sami se uverite u sličnost dve pesme:

Pink.rs

#MC Stojan

#Vesna Đogani

'