AKTUELNO

Bivša učesnica ''Zadruge 2'' preživljava pakao nakon napuštanja rijalitija.

Bivša Modelsica Dragana Mitar u subotu je napustila najgledaniji rijaliti na našim prostorima, a danas je ekskluzivno za Pink.rs otkrila da je odlučila da stavi tačku na brak sa suprugom Sinišom Dragutinovićem. Kako je rekla, ona je saznala za njegovo neverstvo i buran život dok je ona bila u rijalitiju, a presekla je nakon velike svađe koju su imali sinoć.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO: RAZVODI SE DRAGANA MITAR! Dočekao je PAKAO po izlasku iz Zadruge: Saznala da ju je Siniša varao, pa posle sinoćnje svađe PRESEKLA: Stavljam tačku!

Foto: Pink.rs

Kako smo ranije pisali, Siniša je tokom Draganinog boravka u ''Zadruzi 2'' čak i živeo sa svojom mladom i zgodnom ljubavnicom, koja je čak čuvala i njhovog sina. Kako smo uspeli da saznamo, Siniša je i nakon Draganinog izlaska iz zadruge posle sedam meseci nastavio da vreme provodi sa ljubavnicom u koju je do ušiju zaljubljen, a brak sa bivšom Modelsicom mu više nije bitan.

- Siniša ne želi više da bude u braku sa Draganom i to joj je odmah i stavio do znanja. U šoku je zbog njenog fizičkog izgleda nakon rijalitija, smeta mu to što je zaspostavila svoj fizički izgled i toliko se ugojila. Bukvalno je jedva prepoznaje, kaže da je druga osoba. Nezadovoljna je sobom, pa se to reflektuje i na njihov odnos. Siniša to neće da trpi, pored sebe ima devojku koja mu odgovara u potpunosti i sa kojom se slaže u svakom smislu. Mlađa je, lepša i zgodnija od Dragane. Ona je pobesnela kad je za to saznala i rekla mu je da hoće da se razvedu, na šta je on pristao, jer je već neko vreme razmišljao na koji način da joj saopšti da ne želi da više bude sa njom - otkriva za Pink.rs dobro obavešteni izvor.

Foto: TvPink Printscreen

Draganin još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović nije bio dostupan za komentar do zaključenja ovog teksta.

Podsetimo, Dragana je danas u intervjuu za Pink.rs otkrila da se još nije iselila iz stana na Voždovcu u kojem živi sa Sinišom i njihovim sinom, kao i da će njihov razvod biti sporazumni.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mitar

#Rijaliti Zadruga

#Siniša Dragutinović

'