AKTUELNO

Nakon strašne tragedije povukla se iz javnosti i prestala da se bavi muzikom.

Ceo region te 2007. godine potresla vest da je mlada makedonska pop zvezda Toše Proeski poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Foto: Tanjug, Printscreen YouTube/Tosefansangel

Sa njim je u autu bila i njegova bliska prijateljicani menadžerka Ljiljana Petrović. Posle sahrane na kojoj je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi Ljiljana se povukla iz javnosti. Ona je danas vlasnica plantaže lavande i živi od toga, a muzikom se više nikada nije bavila.

Iako su joj se nudili brojni pevači ona je ostala dosledna tome da je bila, kako je volela da kaže, “samo Tošetova menadžerka”!

- Toše i ja smo zajedno završili naše karijere. Prerano, nažalost. Neshvatljiva mi je potreba pojedinaca da me predstavi onakvom kakva nisam, da besramno koriste moje ime, da šire laži i neistine - rekla je u jednoj od retkih ispovesti Petrovićeva.

Foto: Goran Deskovski

Ona je otkrila kako živi nakon Tošetove smrti:

- Svih ovih godina trudim se da naučim kako da dostojanstveno nosim svoju tugu, kako da budem bolji čovek nego što jesam. Mnogo radim... Patnju i bol koji sam ja doživela jedino ne mogu da uporedim sa patnjom njegove porodice, jer je jedino njihova bol veća od moje.

Ljiljana je rekla da je posvećena svojim plantažama.

- Mnogo radim na svojim plantažama. Šta će biti sutra, ko zna... Čudni su putevi Božiji. Samo znam da sam sve svoje talente iskoristila da napravim umetničku sliku prirode koju mogu da gledam uživo svakog dana i slušam tišinu kao najlepšu muziku - rekla je Ljiljana.

Ona je i otkrila da li ide u Tošetovo rodno mesto Kruševo.

Foto: Printscreen YouTube/Tosefansangel

- Ja njega nosim u srcu. Ta sećanja i osećanja su samo moja i nemam potrebu da ih delim, kao što nemam potrebu ni da budem viđena u Kruševu.

Pink.rs

#Ljiljana Petrović

#Toše Proeski

'