AKTUELNO

Ponovo zajedno?

Bivši supružnici Ana Sević i Darko Lazić su, od trenutka kad su objavili da se razvode, privukli veliku pažnju javnosti i medija. Mnogo se polemisalo o tome šta je pravi razlog razvoda, njih dvoje su se međusobno podržavali, pa onda i javno prozivali, ali izgleda da je tome došao kraj.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Naime, njih dvoje su uhvaćeni zajedno u jednom restoranu, gde su se dugo zadržali, a sve vreme su lepo razgovarali, smejali se i izgledalo je kao da su se ponovo vratili u dobra, stara vremena. Ono što je mnoge iznenadilo jeste da njihovi partneri, Darkova verenica Marina i Anin dečko Danijel, nisu bili tu. Pretpostavlja se da im je glavna tema razgovora bila njihova ćerka Lorena, zbog koje su uvek govorili da će biti u dobrom odnosu.

Foto: Instagram

Podsetimo, u prvim danima kada je Darko doživeo saobraćajnu nesreću, Ana je bila uz njega, što su mnogi pozdravili, međutim veoma brzo je odlučila da se povuče iz cele priče, pa je i nakon toga dolazilo do prozivki sa obe strane. Da li je ovo znak da su odlučili da zakopaju ratne sekire preostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

'