AKTUELNO

Današnji dan je za nju veoma težak!

U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu danas je održan pomen Velimiru Bati Živojinoviću, slavnom glumcu kog su generacije obožavale. Treću godišnjicu od njegove smrti obeležili su glumčevi najbliži - supruga Lula, ćerka Jelena, unuka Dina kao i članovi šire porodice i prijatelji.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

U ispovesti za portal Pink.rs Jelena, koju niko nije prepoznao jer je promenila boju kose, nam je priznala da ipak veruje da je njen otac svakog dana sa njom.

Imam malo drugačije mišljenje o životu i smrti od uobičajenog. Ja verujem da je naš otac tu, sve vreme sa nama i svaki put kad mi nedostaje, ja sa njim pričam. Ceo dan nam je, meni barem, otac u mislima, ceo dan i sve razumem da je on u ovom trenutku sa nama, da vidi ovo sve i da nas podržava - rekla je Jelena.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Ni ovog puta njen brat Miljko, Batin sin, glava porodice Živojinović nije mogao da dođe ocu na pomen. Jeleni to veoma teško pada, ali se nada da će se uskoro okolnosti promeniti.

Nadamo se da će se steći okolnosti da on vrlo brzo bude sa nama, s obzirom na to da je sve prošlo, da je oslobođen od svih optužbi, ostale su još samo neke dve male poternice koje trebaju što pre da izađu na videlo da bi on bio sa nama - iskrena je Jelena.

Foto: Informer

Intervju sa Jelenom Živojinović možete pogledati u nastavku.

Autor: I. R.

#Velimir Bata Živojinović

'