AKTUELNO

Zorici Brunclik još uvek nije pružio ruku pomirenja.

Pevač narodne muzike Miloš Bojanić tokom svoje dugogodišnje karijere uvek je bio okružen ženama, ali kako kaže, nije imao švalerke. S druge strane on, za razliku od svojih kolega, nije posećivao javne kuće.

Foto: Bojan Vuković

- Nisam imao švalerke u vulgarnom smislu, imao sam nekoliko ljubavi. Nisu to bile one koje bi mi pravile sačekuše, ali nisam bio ni kaluđer i svetac, bilo je tu lepih devojaka. Dok sam bio u braku sa suprugom s kojom imam decu i dok je sve lepo funkcionisalo, borio sam se za karijeru i za mene nije bilo drugih devojaka. Međutim, kad više nije bilo kako treba, onda sam, onako što bi rekli ljudi, što nemam u kući potražio na drugom mestu. Svaka duša voli da bude voljena i nemam čega da se stidim niti šta da krijem. Ali nikada nisam išao po javnim kućama kao moje kolege - bez dlake na jeziku ispričao je Bojanić, koji ipak nije želeo da kolege koji su se družile sa prostitutkama i imenuje.

Sa Zoricom Brunclik je još uvek u svađi. Sukob koji su započeli pre mnogo godina, u drugoj sezoni rijalitija "Farma" još uvek nisu rešili.

- Nismo se pomirili. Sreo sam je jednom posle suđenja, kada je Šaban preminuo. Videli smo se kod Goce na saučešću. Ja nisam čovek koji mrzi - kaže Miloš, koji je prešao preko svih ružnih stvari koje su se desile između njih dvoje.

Foto: Pink.rs

- Hrišćanski je oprostiti, ja jesam. To je prošlost, bio je rijaliti i sve je bilo u sklopu igre. Mi smo bili prijatelji, jedni drugima bili na svadbama. Njena želja je bila da otpevam „Ćeri moja“ dok su joj izvodili ćerku kada se udavala, plakali smo zajedno. Ovim putem joj čestitam na Zlatinoj udaji i unučetu. Kemiša izuzetno volim i uvek sam ga hvalio jer je mnogo dobar čovek. Zorica i ja smo se zaigrali tako kako smo se zaigrali i došlo je do svađe i neprijatne atmosfere. Ona štiti svoje stavove, ja svoje, ali to je rijaliti. Kada je gostovala u Americi, izgrlili su se s mojim Banetom i meni je bilo drago. Da su se pojavili na promociji mog sina, ja bih se od srca pozdravio s njima.

Pink.rs

#Miloš Bojanić

#Zorica Brunclik

'