AKTUELNO

Pevačica nasmejala fanove svojim autfitom.

Zorica Brunclik navikla nas je u najmanju ruku na neobične odevne kombinacije, a sada joj se u tome pridružio i suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

Naime, bračni par je fanovima na Fejsbuku čestitao praznike u novogodišnjim autfitima.

Oboje nose lude novogodišnje naočari i rajfove, a Zorica čak ima ogrlicu napravljenu od ukrasa za jelku.

Ovakvim, pomalo neobičnim izdanjem obradovali su brojne pratioce društvenim mrežama, te je slika dobila više od 3.000 lajkova i skoro 100 komentara.

Foto: Foto: Facebook printscreen

- Dragi moji širom sveta, i u mojoj kući je raspoloženje na nivou i osetila sam potrebu da vam se i ovako obratim živom rečju. Želim vam da vam se ostvare želje za koje niste smeli da pomislite da mogu da vam se ostvare, jer neko pametniji od svih nas je rekao 'Ako želiš, to će se i ostvariti' - rekla je između ostalog popularna pevačica. Ona je dodala da svima želi da im 2016. godina bude kao njoj sa Miroljubom  već 31 godinu - rekla je poznata pevačica.

//

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

// ]]>

Autor: M. Đurović

'