AKTUELNO

Potajno se nada pomirenju sa bivšom?

Bivša Modelsica Dragana Mitar napustila je prošle subote najgledaniji rijaliti na našim prostorima ''Zadruga 2'', a od tada su se mnoge stvari u njenom životu promenile. Ona je saznala da joj je suprug Siniša Dragutinović bio neveran, pa je odlučila da stavi tačku na brak, a mnogi su se zapitali da li postoji mogućnost da se pomiri sa nekadašnjim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem kada on napusti rijaliti. Možda će ono što sledi u nastavku teksta i uticati na tu Draganinu odluku...

Foto: Tv Pink Printscreen, Pink.rs, Privatna arhiva

Naime, došli smo u posed snimka na kojem se vidi kako je Pavle Dragani ranije javno izjavljivao ljubav, kao i da je prema njoj gajio iskrene emocije. On se jedne noći popeo na binu u klubu za koji radi i od Peđe Medenice pozajmio mikrofon kako Dragani izjavio ljubav, a onda joj i otpevao emotivnu baladu ovog pevača ''Dođeš mi u san'', koju je odabrao da peva i na večerašnjoj ''Zadrugoviziji''. S obzirom na to i više je nego jasno da se njegove emocije prema Dragani još nisu ugasile.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je specijalno bilo za Draganu. Dragana, volim te najviše na svetu - rekao je Pavle Jovanović nakon što je otpevao pesmu Peđe Medenice, a kako će se Jovanović večeras predstaviti na ''Zadrugoviziji'' i da li će pokazati pevačko umeće, ostaje da vidimo na TV Pink u 22 časa.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL O KOJEM ĆE SE PRIČATI! 'ZADRUGOVIZIJA' se ne propušta, evo šta vas sve očekuje večeras!

Video - snimak pogledajte u nastavku:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

#Rijaliti Zadruga

'