AKTUELNO

Njihov izgled ostavio sve bez teksta!

Četvrta po redu grupa bila je u sastavu Suzane Perović, Ljube Pantović, Eleonore Miljković i Mine Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarke su se predstavile miksom pesama ''Ne vraćam se na staro'', ''Uno momento'', ''Tek je 12 sati'.' Svojim nastupom devojke su ostavile sve bez teksta, a ono što je zanimljivo jeste što je svaka zadrugarka imala svoj deo u performansu. Njihove atraktivne kombinacije i ples oduševili su publiku. Mina i Nora su posebno zablistale na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Nastup zadrugarki pogledajte u nastavku teksta.

Nakon što su završile svoj performans, petočlani žiri dao je svoj sud.

Nora da zna da peva, bila bi svetska zvezda. Izgleda super. Sve u svemu, puno energije, sviđa mi se ovo - rekao je Damir i upitao Kemiša zašto je sve vreme gledao u jednu tačku.
Kako možeš da kažeš da ti se sviđa, nijedan ton nije pogodila. Ja tačkice nisam gledao, ja sam gledao zareze. Ovu decu (Minu i Noru) izuzimamo. Šta si ti slušao? Samo si gledao - uzvratio mu je Kemiš.

Foto: Rajko Ristić,TVPinkPrinstscreen

Moram da pohvalim Suzanin bezobrazluk. Sada si naprednjačila. Toliko si svesna sebe, tako si istrčala, da sam mislila da ćeš da pobiješ pola novinara ovde - prokomentarisala je Zorica.
Zoko, ja se posle Zadruge bavim poljoprivredom - odgovorila joj je Suzana, aludiraći na njene planove sa Mikijem Đuričićem, čiji je dres večeras nosila.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video- prilogu u nastavku ovog teksta.

Pink.rs

#Zadruga 2

#Zadrugovizija

'