AKTUELNO

Bane dobio pohvale za svoju imitaciju Raste!

Maja Marinković, Aleksandra Subotić i Bane Čolak ove noći predstavili su se publici i žiriju pod rednim brojem 11 na poslednjoj "Zadrugoviziji" u ovoj sezoni.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su ovoga puta odlučili da urade nešto potpuno drugačije, pa su otpevali pesmu "Konkretno" koju u originalu izvode bivši supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta. Bane je oduševio sve koliko je zaličio na Rastu, jer je nosio dredove, dok su Aleksandra i Maja izmamile sve uzdahe na sceni zbog svojih atraktivnih kostima, a njih dve su se na kraju poljubile na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj briljantan nastup možete pogledati u narednom snimku.

Nakon što su njih troje završili svoj nastup usledili su komentari stručnog žirija koji sedi u crvenim stolicama.

Drago mi je što čujem ovu pesmu, jer je privatno jako volim. Pozdravljamo Rastu ovom prilikom. Što se tiče Aleksandre i Maje, to ide sa ovom vrstom muzike. Ovakav stajling, taj fazon, taj trip. Petnaest do jedan, tako da je oprošteno sve - prokomentarisao je Damir.

Foto: TvPink Printscreen

Njene (Aleksandrine) noge su mu (Banetu) do ramena - dodala je Zorica.
Devojke, vi ste i prezgodne i prelepe. Dobro ste izgledali, dobro ste pevali - rekla je Rada i dodala da je u odnosu na druge nastupe zafalilo malo koreografije, a Aleksandra je rekla da su se oni trudili, jer nisu pevači i dali sve od sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam šta je večeras, devojke su večeras za gledanje, ali manje su za slušanje. Vi ste ribe do bola! - rekla im je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Koje komentare je žiri imao na nastup Maje, Baneta i Aleksandre možete pogledati u narednom snimku.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Bane Čolak

#Maja Marinković

'